Nuoriso

Nuorten suunnistustoiminta Savo-Karjalassa

SKS:n ja alueen seurojen tavoitteena on tarjota lapsille ja nuorille haasteita sekä elämyksiä kavereiden kanssa luonnossa. Tarjolla on erilaisia harjoituksia kesäisin ja talvisin. Lisäksi tarjolla on erilaisia kilpailuja ja leirejä kaiken ikäisille.

Seurojen nuorisotoiminta

Useat alueen seurat järjestävät lapsille ja nuorille toimintaa ympäri vuoden. Tyypillisesti suunnistuskoulut, jotka tarjoavat helpon ja turvallisen tavan harrastuksen aloittamiseen, alkavat heti keväällä.

Tarkempia tietoja paikkakuntasi suunnistustarjonnasta lapsille ja nuorille saat suoraan seurojen yhteyshenkilöiltä tai alueen nuorisovastaavalta / ohjaajalta Timo Suhoselta 

Vuosittain järjestävälle Leimausleirille osallistujia tuetaan pienimuotoisesti kulloinkin hallituksen määrittelemällä summalla. Vuoden 2019 leimausleirille tuki on 20 euroa/ nuori suunnistaja.

Nuorisocup

Nuorisocup on Savo-Karjalan alueella kesällä  järjestettävä harjoituksellinen tapahtumasarja, joka on tarkoitettu lapsille ja nuorille. Tapahtuma järjestetään 2019 aluueella 6 kilpailun sarjana ( Karjala 3 ja Savo 3 kilpailua ) joissa palkitaan osallistujia. Aloittelijat voivat osallistua niihin myös saattajan kanssa. Samalla nuorisocup toimii hyvänä ponnahduslautana valtakunnallisen Kultainen Kompassi kilpailun osanottajana kun ikää kartuu enemmän. Tarja Klemetti toimii nuorisocupin kokoajana.

 

Leiritoiminta

Savo-Karjalan alueen nuorten suunnistusleiri 23.7-26.7.2020 Nurmeksessa